Ποιοι είμαστε;

Τα ΚΔΑΠ Παιδόραμα είναι κομμάτι του δικού μας οράματος για έναν κόσμο όπου τα παιδιά θα έχουν όλα αυτά που τους αξίζουν, όλα αυτά που θα τα βοηθήσουν σε μια ολόπλευρη ανάπτυξη, πνευματική, συναισθηματική, νοητική και σωματική.  Θέλουμε να βοηθήσουμε να είναι τα παιδιά χαρούμενα, γεμάτα αυτοπεποίθηση, ψυχική δύναμη, να προσπαθούν και να έχουν κίνητρα, να θέλουν να πετύχουν και ταυτόχρονα να είναι ισορροπημένα και να έχουν υψηλή συναισθηματική και κοινωνική νοημοσύνη.

Που είμαστε;

Τα ΚΔΑΠ Παιδόραμα έχουν τρεις δομές πιστοποιημένες από το κράτος  σε Δράμα, Καβάλα και Χρυσούπολη.

Τι σκοπό έχουν τα ΚΔΑΠ;

Σκοπός των ΚΔΑΠ είναι η διευκόλυνση των εργαζόμενων και άνεργων γονέων, απασχολώντας τα παιδιά τους δημιουργικά με δραστηριότητες εκπαιδευτικού χαρακτήρα, από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες με κατάλληλο εξοπλισμό. Κύριος στόχος των προγραμμάτων είναι η επαφή με νέες παιδαγωγικές προσεγγίσεις και τεχνικές, αξιοποιώντας τα ενδιαφέροντα, τις γνώσεις και τις εμπειρίες των παιδιών διαμέσου αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων και κυρίως μέσω του παιχνιδιού.

Ωράριο:

Τα ΚΔΑΠ Παιδόραμα λειτουργούν σε δύο βάρδιες, τη χειμερινή περίοδο από τις 1:30 με 5:30 και 5:30 με 9:30, και την καλοκαιρινή περίοδο από 8:00 με 12:00 και 12:00 με 16:00.

Δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ

Οι γονείς που είναι δικαιούχοι και θα επιλεγούν για να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους τα προγράμματα του ΚΔΑΠ επιδοτούνται για τα δίδακτρα μέσω ΕΣΠΑ από το πρόγραμμα ¨Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής”

Κανόνες υγιεινής και ασφάλειας:

Τα ΚΔΑΠ Παιδόραμα πληρούν όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για τα παιδιά και διαθέτουν αυστηρά πρωτόκολλα covid-19.

Έλα στην παρέα μας & δώσε στα παιδιά χαρά & γνώση

Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Η φορμα εσταλη με επιτυχια. Ευχαριστουμε.
Λαθος στην αποστολη. Παρακαλουμε δοκιμαστε ξανα.

Συμπληρώστε το όνομα και το τηλέφωνό σας για να επικοινωνήσουμε γρήγορα μαζί σας.